Nieuwe website!

De nieuwe website er!
Ten eerste mijn excuses voor het lange wachten sinds de ledenvergadering. Dat was deels mijn eigen schuld, maar er zaten helaas ook wat hobbels op de weg waardoor het nog weer extra lang heeft geduurd. Zoals je misschien hebt gezien werd de oude website ondertussen wel ge-update dus je hebt geen nieuws hoeven missen.

Maar nu is hij er dan! Er is wat nieuwe functionaliteit: je kunt nu zelf een te koop of gevraagd item plaatsen. Deze gaat alleen langs de webredacteur voor controle op spam, maar hierdoor zal alles erg versneld worden.
Als je kunt oppassen op kinderen in de buurt dan kun je dat nu ook zelf opgeven. Ook dit wordt eerst even goedgekeurd door de webredactie om spam te voorkomen.

Bij Over de vereniging kun je informatie vinden over VVE Karpers en Forellen, waaronder het bestuur, de notulen en financiën. Ook kun je via het contact formulier contact opnemen met de bestuursleden, of een algemene e-mail sturen.

De komende weken ga ik de website nog verder verbeteren, maar het belangrijkste werkt.

Ik hoop dat je de nieuwe website een succes vindt en dat je er maar veel gebruik van mag maken!

Heleen, de webmaster