Update voedselbos

Een update van initiatiefnemer en buurman Tim van 5 december 2016:

Beste wijkgenoten,

Er is weer goed nieuws te melden over het voedselbos. De werkgroep die voortkomt uit de ontwerpbijeenkomst op 5 oktober, heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten. De bodem, het terrein en de lokale klimaatomstandigheden zijn in kaart gebracht. Vervolgens zijn we druk aan de slag gegaan met het ontwerp, dat inmiddels is afgerond. Samen met Wouter van Eck en Maarten Schrama (inititiefnemer van lekkerlandgoed) werpen we hier nu een laatste blik op. De subsidie voor wijkinitiatieven is inmiddels ook toegekend. De gemeente gaat een nieuwe plek voorstellen voor het hondenuitrengebied. Zodra we het ontwerp en de begroting rond hebben, willen we het voedselbosontwerp aan iedereen presenteren. Hier binnenkort meer over. Ken je nog mensen die op de hoogte gehouden willen worden of willen meehelpen? Laat ze dan een mail sturen naar timseegers[at]gmail.com.

Groeten, Tim

plan voedselbos