Opgelet! Verkopers huisbeveiliging aan de deur.

Met hartelijke dank aan een buurtgenoot:

"Vanmiddag iemand aan de deur gehad van securitas/uw huisveilig.nl met het aanbod om gratis huisbeveiliging te krijgen.

Een warrig verhaal over veel inbraken in de buurt en onveilig voelen in deze wijk. Wij waren geselecteerd om gratis een beveiligingsinstallatie te laten plaatsen en via mond tot mond reclame hoopten ze meer mensen te krijgen voor zo een systeem. Ik wist niet meteen een reactie hierop en vertelde ze dat ik een eerst met echtgenoot moest overleggen.

Heb net gegoogled en vond een forum waar mensen in zee waren gegaan met dit bedrijf en nu vast zaten aan een duur contract van 39 per maand en dat voor 5 of 10 jaar.

Misschien kunnen jullie via de VVE de bewoners waarschuwen niet in zee te gaan met dit bedrijf. Jullie zullen van diverse leden wel e-mail adressen hebben. Volgens mij kun je na ondertekening van het contract er nog binnen 8 dagen vanaf…colportagewet."